Asiakkaita

Kiinteistötoimisto Kätkänaho Oy

Kiinteistötoimisto Kätkänaho on toiminut Seinäjoen seudulla jo vuodesta 1963. Kotisivuille myytävien kohdeiden tiedot tulevat kuvineen ja pohjapiirroksineen tietokannasta, joten sivut ovat tästä osin aina ajan tasalla. Koneäly on hieno asia!

Tutustu Kiinteistö Oy Kätkänahon tarjontaan [linkki]

Hyvinvointipalvelu Jaana Lautamaja

Hyvinvointipalvelu Jaana Lautamaja sai uudet kotisivut syksyllä 2018. Hakukoneoptimoitu sisältö parantaa sivujen löydettävyyttä hakukoneissa ja antaa kattavan kuvan yrityksen palveluista. Hyvinvointipalvelu on toiminut menestyksekkäästi yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Hoidettavana on kolmas sukupolvi tyytyväisiä asiakkaita!

Tutustu Hyvinvointipalvelu Jaana Lautamaja tarjontaan [linkki]

MediCore International Inc.

MediCore International Inc. on ManiFestin ensimmäinen kansainvälinen asiakas. Graafisen ilmeen lisäksi toteutettiin yrityksen peruslomakkeistot ja mm. tämä graafinen ohjeisto, joka helpottaa yritysilmeen pitämistä yhtenäisenä eri medioissa.

Privately held Medicare International Inc. keeps headquarters in Louisville, Colorado, USA. Year 2017 founded enterprise is a consulting company that specializes in mapping and implementing clinical and regulatory strategies for medical devices.

Medicore International, Inc. provides critical insight for clients on clinical activities necessary to ensure that devices demonstrate designed aims by objective clinical evidence to meet the requirements and ultimately support technologies to enhance the lives of patients worldwide.

Medicore International, Inc. provides complete or tailored clinical research services. [linkki]

Rakennus Ojaluoma Oy

Rakennus Ojaluoma Oy on toiminut rakentanut ja saneerannut asuin- ja muita rakennuksia Etelä-pohjanmaalla vuodesta 2014. Pääpaikkana on Seinäjoki, mutta kalusto liikkuu käteväsi tarvittaessa muuallekin. Toimialaan kuuluu myös rakennuskonevuokraus [linkki]

ThermaScan

Insinööritoimisto J. Koivuniemelle toteutettiin kotisivujen lisäksi tämä pieni mutta näkyvä ja hauska mainoskampanja. Ulkoasultaan ilmoitussarja noudattelee iltapäivälehdistä tuttua kelta-mustaa shokkivärilinjaa, ja tulee varmasti huomatuksi.

Alunperin sarja suunniteltiin älypuhelimien latausasemien mainostilaan, mutta on sittemin levinnyt myös sosiaalisessa mediassa.

Jos tarvitset luotettavaa tietoa rakennuksesi kunnosta tai vaikkapa kuntotodistuksen myyntiä varten, kannattaa turvauta Thermascanin ystävälliseen ja asiantuntevaan palveluun. [linkki]